• Referenties
Juliëtte Kampschmidt, Papendal, F&B Servicemanager

Juliëtte Kampschmidt, Papendal, F&B Servicemanager

Sinds 2019 werken wij samen met Feestgemak. De medewerkers van Feestgemak zijn erg gastvrij en leergierig. Ze zorgen voor een fijne werksfeer en passen perfect binnen ons eigen horecateam. Ook de communicatie met kantoor verloopt prettig en Feestgemak kan nagenoeg altijd aan onze verzoeken voldoen. Kortom: voor ons is Feestgemak in drukke periodes de perfecte aanvulling op ons team.

 

website


Oscar Grift, Grift Partycatering ‘Huiscateraar Landgoed Klarenbeek’

Oscar Grift, Grift Partycatering ‘Huiscateraar Landgoed Klarenbeek’

Passie voor Gastvrijheid – Wij vinden één ding belangrijk in de horeca: persoonlijke aandacht. Zowel Grift Partycatering als Feestgemak snappen dit als geen ander. Twee bedrijven met dezelfde passie. 
 
Snel schakelen, korte lijnen – De samenwerking met Feestgemak ervaren wij als positief. Door de lange samenwerking, leer je zowel elkaars bedrijf als de medewerkers goed kennen. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en de lijnen kort zijn. En loopt een dag anders dan gepland, is dat geen probleem!
 
Vertrouwde gezichten, kennis, ervaring en flexibiliteit – Grift Partycatering staat bekend om aandacht, dit vertaalt zich in bekende gezichten, kennis, ervaring en flexibiliteit. Grift Partycatering en de horecakrachten van Feestgemak dragen hier voor een groot deel aan bij.
 

website