• Referenties
Nikele Hubers, Openluchtmuseum, Afdelingshoofd Hospitality, Horeca & Retail

Nikele Hubers, Openluchtmuseum, Afdelingshoofd Hospitality, Horeca & Retail

Feestgemak maakt er met gemak een feest van. Sinds een jaar werken wij als Openluchtmuseum samen met Feestgemak, een samenwerking die ik als zeer prettig ervaar! Feestgemak is een jonge, dynamische partner die erg flexibel en meedenkend is. Het contact is proactief, betrokken en altijd gericht op het vinden van een oplossing voor onze planningsuitdagingen!

Wat de samenwerking tussen Feestgemak en het Openluchtmuseum versterkt is het gegeven dat beide groeiend en ambitieus zijn, samen trekken we ten strijde tegen de zeer uitdagende en competitieve markt.

De medewerkers op de werkvloer van Feestgemak heb ik leren kennen als enthousiast, vakkundig en welwillend om er een echt feestje van te maken! Wat mij betreft blijven Feestgemak en het Openluchtmuseum nog lang partners!

 

website


Oscar Grift, Grift Partycatering ‘Huiscateraar Landgoed Klarenbeek’

Oscar Grift, Grift Partycatering ‘Huiscateraar Landgoed Klarenbeek’

Passie voor Gastvrijheid – Wij vinden één ding belangrijk in de horeca: persoonlijke aandacht. Zowel Grift Partycatering als Feestgemak snappen dit als geen ander. Twee bedrijven met dezelfde passie. 
 
Snel schakelen, korte lijnen – De samenwerking met Feestgemak ervaren wij als positief. Door de lange samenwerking, leer je zowel elkaars bedrijf als de medewerkers goed kennen. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en de lijnen kort zijn. En loopt een dag anders dan gepland, is dat geen probleem!
 
Vertrouwde gezichten, kennis, ervaring en flexibiliteit – Grift Partycatering staat bekend om aandacht, dit vertaalt zich in bekende gezichten, kennis, ervaring en flexibiliteit. Grift Partycatering en de horecakrachten van Feestgemak dragen hier voor een groot deel aan bij.
 

website