• Referenties
Oscar Grift, Grift Partycatering ‘Huiscateraar Landgoed Klarenbeek’

Oscar Grift, Grift Partycatering ‘Huiscateraar Landgoed Klarenbeek’

Passie voor Gastvrijheid – Wij vinden één ding belangrijk in de horeca: persoonlijke aandacht. Zowel Grift Partycatering als Feestgemak snappen dit als geen ander. Twee bedrijven met dezelfde passie. 
 
Snel schakelen, korte lijnen – De samenwerking met Feestgemak ervaren wij als positief. Door de lange samenwerking, leer je zowel elkaars bedrijf als de medewerkers goed kennen. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en de lijnen kort zijn. En loopt een dag anders dan gepland, is dat geen probleem!
 
Vertrouwde gezichten, kennis, ervaring en flexibiliteit – Grift Partycatering staat bekend om aandacht, dit vertaalt zich in bekende gezichten, kennis, ervaring en flexibiliteit. Grift Partycatering en de horecakrachten van Feestgemak dragen hier voor een groot deel aan bij.

website


Mich Verlaan, Green DNA

Mich Verlaan, Green DNA

Mijn naam is Mitch Verlaan en sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam bij Green.DNA. Mijn functie bij Green.DNA is die van Operationeel Manager en ik begeleid alle events bij zowel Veerkracht (Klarenbeek) als Innovatiekracht (Spijkenisse).
 
Bij Veerkracht heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Feestgemak. Iedere Feestgemakker was keurig op tijd en representatief gekleed. Wat mij gelijk op viel en zeer aansprak is dat er 1 aanspreekpunt was voor de Event Manager. Dit aanspreekpunt nam de Feestgemakkers die er voor het eerst waren bij de hand en gaven hun een korte rondleiding. Voor een Event Manager is dit heel fijn, want het aanspreekpunt neemt hierdoor een hoop werk uit handen. 
 
De Feestgemakkers zijn servicegericht, gastvrij en werken met plezier. Plezier is het belangrijkste tijdens een evenement, want hebben de personeelsleden plezier in het werk wat zij doen dan stralen zij dit ook direct uit naar de gasten. De Feestgemakkers zijn leergierig, willen weten waar het bedrijf voor staat, wat voor evenement het is en wat voor doelgroep erop afkomt. Belangrijke informatie voorafgaande een evenement, want zo weet iedereen wat hij of zij kan verwachten en hierop het beste kan inspelen.
 
De Feestgemakkers zijn niet vies van hard werken, durven vragen te stellen en zijn echt een toegevoegde waarde voor het team. 
 
De uitvragen kunnen gedaan worden per mail, worden snel verwerkt en ook krijg je voorafgaande het evenement een duidelijk overzicht van wie er bij jou komt werken. Het contact is goed en de lijntjes kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en eventuele problemen snel worden opgelost.
 
Ik ben erg blij met de samenwerking met Feestgemak en hoop nog lang van hun diensten gebruikt te kunnen maken!

website