Wij zijn Feestgemak

Leuk je te ontmoeten! 

Wij zijn Feestgemak: hét horeca uitzendbureau van Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Geloof het of niet, van deze drie steden is de vestiging in Apeldoorn het grootst. Dat komt doordat het avontuur in deze stad is begonnen. In 2013 richtte Joppe hier het bedrijf op en al snel volgden de vestigingen in Deventer en Arnhem.

Wat wij precies doen? Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Veel te gekke werkplekken hebben structureel of op een drukke dag behoefte aan extra medewerkers. Laten wij die nou net hebben! Onze Feestgemakkers gaan dagelijks aan de slag bij de mooiste hotels, de leukste restaurants, op grote evenementen en de tofste feesten. Daarnaast nemen we graag de organisatie van particuliere partijen en zakelijke evenementen voor je uit handen.

Even voorstellen!

Ontmoet het management. Graag stellen wij onszelf even voor. Dan weet je met wie je aan het bellen, mailen of appen bent én wie je straks tijdens een kennismaking voor je hebt zitten!

Nicole Schuppers

Hoi! Ik ben Nicole, ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn dochter van 6 jaar in het prachtige Beekbergen. Ik heb altijd al een passie gehad voor de horeca. Daarom was de keuze voor mijn opleiding snel gemaakt en ging ik naar de Hogere Hotelschool. Kort na het afronden van mijn studie vertrok ik voor twee jaar naar Bonaire om daar aan de slag te gaan als restaurant manager in een resort. Eenmaal terug in Nederland heb ik bij verschillende horecabedrijven gewerkt. Hier maakte ik al snel kennis met Joppe en zijn bedrijf. Op 2 januari 2018 was het dan eindelijk zover: ik werd manager bij Feestgemak. Na een jaar afwezigheid (thanks but no thanks corona), ben ik weer terug op mijn vertrouwde plek. Voorheen was ik verantwoordelijk voor de planning, maar nu Fijke dit heeft overgenomen kan ik mij volledig focussen op onze opdrachtgevers. In al die jaren bij Feestgemak heb ik ontzettend veel meegemaakt: hard werken, drukte en chaos, maar vooral heel veel plezier, gezelligheid en leuke feestjes en borrels. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vriendinnen, ik ga graag uiteten, naar het terras of een leuk festival.

Fijke Timmer

Hi! Ik ben Fijke, 24 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. In de zomervakantie van 2018 ben ik bij Feestgemak komen werken, met nog totaal geen idee wat het me allemaal zou brengen. Op dat moment ging ik over naar het laatste jaar van mijn studie Voeding en Diëtetiek (I know, iets héél anders) en wilde ik graag een flexibele bijbaan. Nou, daarvoor was ik bij Feestgemak aan het juiste adres! Een jaar lang heb ik met veel plezier bij verschillende opdrachtgevers gewerkt, tot Joppe mij tijdens mijn afstuderen vroeg voor een kop koffie op kantoor. Niet veel later begon mijn avontuur als assistent-manager en intussen ben ik doorgegroeid naar manager binnen Feestgemak. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de planning en het personeel. Doet zij dan ook nog iets anders dan studeren en werken? Absoluut! Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn vrienden door (al dan niet op het terras), ik hou van een leuk feestje en om het voorgaande een beetje te compenseren ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden.

Wist je trouwens dat: ik mijn allerbeste vrienden bij Feestgemak heb ontmoet? Hoe leuk!

Joppe Pranger

Hello! Mijn naam is Joppe, 29 jaar oud en ik ben de eigenaar van Feestgemak. In eerste instantie was Feestgemak voor mij een studieproject, maar dat project is dus licht uit de hand gelopen. Inmiddels mag ik al 8 jaar eigenaar van dit bedrijf zijn. Binnen Feestgemak ben ik vooral ondernemer: ik bepaal de koers van het bedrijf en ben druk met de marketing. Daarnaast stuur ik het management waar nodig aan, gelukkig hoeft dat bijna nooit! Voor de dagelijkse gang van zaken kun je beter bij Fijke en Nicole terecht. Zij zijn namelijk veel beter in plannen en organiseren dan ik. Soms is het best moeilijk om in je eigen bedrijf dingen los te laten. Ik word dan ook regelmatig van kantoor weggestuurd, omdat ik me te veel bemoei met dingen waar ik niks vanaf weet... #controlfreak!

Als ondernemer vind ik de vrijheid die ik heb het allermooiste. Soms ben ik erg druk, andere momenten heb ik juist veel tijd over. Of ik nou veel of weinig werk: na werktijd ben ik altijd druk met sport. Op een voetbalveld, in de gym of op een skipiste voel ik me thuis. Als horecaliefhebber ga ik ook graag naar een goed restaurant of een gezellige kroeg. Ohja: tijdens onze legendarische personeelsfeesten leer je me pas echt goed kennen!

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken?

Bel ons gerust of stuur ons een berichtje. Vinden we leuk!
Contact
Nicole Schuppers
Manager
06 28 74 09 10
nicole@feestgemak.nl
Fijke Timmer
Manager
06 38 06 78 92
fijke@feestgemak.nl