• Feestgemak Team Apeldoorn Arnhem Deventer WEB

Over Feestgemak

Gastvrijheid en ondernemerschap, dit bleek de basis van het avontuur dat Feestgemak heet. Begin 2013 begonnen de broers Joppe en Ties Pranger het bedrijf. Inmiddels is Feestgemak een toonaangevend horeca uitzendbureau met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Meer dan 100 horecamedewerkers worden ingehuurd door cateraarshotelsrestaurantsevenementen en vele andere bedrijven in de gastvrijheidsbranche. Daarnaast organiseren wij particuliere en zakelijke evenementen.

Getraind in gastvrijheid
Gastvrijheid staat binnen Feestgemak centraal. Onze Feestgemakkers leiden we op middels interne en externe trainingen. Ze volgen verschillende trainingen waar ze de horecabasisvaardigheden leren. Daarnaast volgen ze een baristatraining, een wijntraining en een gastvrijheidstraining.

Werkplezier
Plezier in het werk vinden we superbelangrijk. Daarom organiseren we regelmatig feestjes, borrels en teamactiviteiten voor onze collega’s. En natuurlijk kunnen ze altijd bij onze managers terecht voor een goed gesprek op kantoor.

Op de vloer
Onze vestigingsmanagers staan ook graag zelf tussen onze medewerkers op de werkvloer. We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers en collega’s goed te leren kennen. En stiekem vinden we het werken op de vloer nog steeds het allerleukste wat er is!

Korte lijnen
Om de lijnen zo kort mogelijk te houden heeft iedereen in het managementteam van Feestgemak zijn eigen werkveld. Nicole is vestigingsmanager in Apeldoorn en heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf. Hierin wordt zij ondersteund door assistent-manager Fijke. Samen zijn Nicole en Fijke ook verantwoordelijk voor de vestiging in Deventer. Arnhem is onze jongste vestiging, vestigingsmanager Mirelle heeft de fantastische uitdaging om deze vestiging te laten groeien. Joppe is de eigenaar van Feestgemak en geeft leiding aan het management en staat daarnaast ook zelf graag nog op de werkvloer.

Graag maken wij kennis met u en uw bedrijf en bespreken graag de mogelijkheden van een eventuele samenwerking. Bel of mail ons gerust, onze deur staat altijd open!